Lämmin savulohisalaatti

Kuullota rypsiöljyssä pinaatti, tomaatti, paprika ja pähkinät.

Keitä kananmunat ja pilko.

Laita lautasille valmiiksi salaatti ja kurkku sekä kananmunaviipaleet.

Kerrosta päälle lämpimät ainekset ja päälle lohi.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi lisää hieman suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 653 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 480g145kcal4.5g24.5g1g9.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g500g102kcal3g19g1.5g7g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Pinaatti 180g24kcal2.9g0.7g0.5g2.3g
Cashew pähkinä, pirkka120g691kcal24g22.8g55.2g4.2g
Salaatti, jäävuori tuore160g16kcal1.8g1.3g0.3g1.6g
Savulohi, pelkästään480g951kcal83.1g0g74g0g
Kananmuna kuoreton 500g714kcal62.5g1.5g51.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.1kcal0g0.2g0g0g
Kurkku, tuore160g16kcal1g2.7g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5224g5674kcal365.6g145.4g408g51.6g
Valittu annoskoko2612g2837kcal182.8g72.7g204g25.8g
Annoskoko puolitettuna1306g1418kcal91.4g36.4g102g12.9g
Arvot/100g100g109kcal7g2.8g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111998