Lämmin savulohisalaatti

Kuullota rypsiöljyssä pinaatti, tomaatti, paprika ja pähkinät.

Keitä kananmunat ja pilko.

Laita lautasille valmiiksi salaatti ja kurkku sekä kananmunaviipaleet.

Kerrosta päälle lämpimät ainekset ja päälle lohi.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi lisää hieman suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 653 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 601g181kcal5.6g30.6g1.2g12g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g626g127kcal3.8g23.8g1.9g8.8g
Rypsiöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Pinaatti 225g30kcal3.6g0.9g0.7g2.9g
Cashew pähkinä, pirkka150g863kcal30g28.5g69.1g5.3g
Salaatti, jäävuori tuore200g20kcal2.2g1.6g0.4g2g
Savulohi, pelkästään601g1189kcal103.9g0g92.5g0g
Kananmuna kuoreton 626g892kcal78.2g1.9g64.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.6kcal0g0.2g0g0g
Kurkku, tuore200g20kcal1.2g3.4g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6530g7092kcal457g181.8g510.2g64.8g
Valittu annoskoko3265g3546kcal228.5g90.9g255.1g32.4g
Annoskoko puolitettuna1633g1773kcal114.3g45.5g127.6g16.2g
Arvot/100g100g109kcal7g2.8g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111998