Lämmin savulohisalaatti

Kuullota rypsiöljyssä pinaatti, tomaatti, paprika ja pähkinät.

Keitä kananmunat ja pilko.

Laita lautasille valmiiksi salaatti ja kurkku sekä kananmunaviipaleet.

Kerrosta päälle lämpimät ainekset ja päälle lohi.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi lisää hieman suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 653 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 721g217kcal6.8g36.7g1.4g14.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g751g152kcal4.5g28.5g2.3g10.5g
Rypsiöljy 30g266kcal0g0g30g0g
Pinaatti 270g36kcal4.4g1.1g0.8g3.5g
Cashew pähkinä, pirkka180g1036kcal36g34.2g82.9g6.3g
Salaatti, jäävuori tuore240g24kcal2.6g1.9g0.5g2.4g
Savulohi, pelkästään721g1427kcal124.7g0g111g0g
Kananmuna kuoreton 751g1071kcal93.8g2.3g76.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.2kcal0g0.2g0g0g
Kurkku, tuore240g24kcal1.4g4.1g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7836g8511kcal548.4g218g612g77.6g
Valittu annoskoko3918g4256kcal274.2g109g306g38.8g
Annoskoko puolitettuna1959g2128kcal137.1g54.5g153g19.4g
Arvot/100g100g109kcal7g2.8g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111998