Lämmin savulohisalaatti

Kuullota rypsiöljyssä pinaatti, tomaatti, paprika ja pähkinät.

Keitä kananmunat ja pilko.

Laita lautasille valmiiksi salaatti ja kurkku sekä kananmunaviipaleet.

Kerrosta päälle lämpimät ainekset ja päälle lohi.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi lisää hieman suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 653 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 961g290kcal9g49g1.9g19.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1001g203kcal6g38g3g14g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Pinaatti 360g48kcal5.8g1.4g1.1g4.7g
Cashew pähkinä, pirkka240g1381kcal48g45.6g110.5g8.4g
Salaatti, jäävuori tuore320g32kcal3.5g2.6g0.6g3.2g
Savulohi, pelkästään961g1902kcal166.2g0g148g0g
Kananmuna kuoreton 1001g1428kcal125.1g3g102.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton20g4.2kcal0.1g0.3g0g0g
Kurkku, tuore320g32kcal1.9g5.4g0.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10448g11348kcal731.2g290.6g816g103.4g
Valittu annoskoko5224g5674kcal365.6g145.3g408g51.7g
Annoskoko puolitettuna2612g2837kcal182.8g72.7g204g25.9g
Arvot/100g100g109kcal7g2.8g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111998