Lämmin savulohisalaatti

Kuullota rypsiöljyssä pinaatti, tomaatti, paprika ja pähkinät.

Keitä kananmunat ja pilko.

Laita lautasille valmiiksi salaatti ja kurkku sekä kananmunaviipaleet.

Kerrosta päälle lämpimät ainekset ja päälle lohi.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi lisää hieman suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 653 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 120g36kcal1.1g6.1g0.2g2.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g125g25kcal0.8g4.8g0.4g1.8g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Pinaatti 45g6kcal0.7g0.2g0.1g0.6g
Cashew pähkinä, pirkka30g173kcal6g5.7g13.8g1.1g
Salaatti, jäävuori tuore40g4kcal0.4g0.3g0.1g0.4g
Savulohi, pelkästään120g238kcal20.8g0g18.5g0g
Kananmuna kuoreton 125g178kcal15.6g0.4g12.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.5g0.5kcal0g0g0g0g
Kurkku, tuore40g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1306g1418kcal91.2g36.4g101.8g13.2g
Valittu annoskoko653g709kcal45.6g18.2g50.9g6.6g
Annoskoko puolitettuna327g355kcal22.8g9.1g25.5g3.3g
Arvot/100g100g109kcal7g2.8g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111998