Lämmin savulohisalaatti

Kuullota rypsiöljyssä pinaatti, tomaatti, paprika ja pähkinät.

Keitä kananmunat ja pilko.

Laita lautasille valmiiksi salaatti ja kurkku sekä kananmunaviipaleet.

Kerrosta päälle lämpimät ainekset ja päälle lohi.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi lisää hieman suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 653 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 1201g362kcal11.3g61.2g2.4g24g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1251g254kcal7.5g47.5g3.8g17.5g
Rypsiöljy 50g443kcal0g0g50g0g
Pinaatti 450g60kcal7.3g1.8g1.4g5.9g
Cashew pähkinä, pirkka300g1726kcal60g57g138.1g10.5g
Salaatti, jäävuori tuore400g40kcal4.4g3.2g0.8g4g
Savulohi, pelkästään1201g2378kcal207.8g0g184.9g0g
Kananmuna kuoreton 1251g1785kcal156.4g3.8g128.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton25g5.3kcal0.1g0.4g0g0g
Kurkku, tuore400g40kcal2.4g6.8g0.4g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13060g14184kcal914.4g363.4g1020g129.4g
Valittu annoskoko6530g7092kcal457.2g181.7g510g64.7g
Annoskoko puolitettuna3265g3546kcal228.6g90.9g255g32.4g
Arvot/100g100g109kcal7g2.8g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111998