Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Raparperi- tai omenapiirakka

Vatkaa kananmunat (2 isoa tai 3 pientä) ja sokeri, lisää maito, öljy (loraus öljystä muruseokseen), leseet ja jauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu.

Kaada piirakkapohja leivinpaperin päälle uunipellille, tasoita.

Ripottele päälle raparperin palat ( 2 litraa, 1000 g) tai suikaloidut omenat ( 6 kpl, 850 g) ja muruseos: 2 dl neljänviljanhiutaleita, joihin lisään 0,5 dl fariinisokeria tai tavallista sokeria, 3 tl kanelia ja lorauksen öljyä.

Uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Tarjolle vielä vähän lämpimänä - kevyt vaniljajäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 26 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 175g220kcal19.3g0.5g15.8g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g50g155kcal9g20.5g4g9g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl260g962kcal31.2g192.4g5.5g9.1g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Neljänviljanhiutale 60g198kcal6.1g34.8g2.1g6.9g
Fariinisokeri70g284kcal0g69.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6g22kcal0.2g4.8g0.2g0g
Rypsiöljy 90g796kcal0g0g90g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 200g91kcal6g9.6g3g0g
Raparperi 1000g337kcal6.9g55g1g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4192g7562kcal159g1126g243.2g78.2g
Valittu annoskoko2096g3781kcal79.5g563g121.6g39.1g
Annoskoko puolitettuna1048g1891kcal39.8g281.5g60.8g19.6g
Arvot/100g100g180kcal3.8g26.9g5.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112733