Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauheliha-kasvispata

Viipaloi sipuli reiluiksi puolirenkaiksi, lohko perunat, kuutioi kesäkurpitsa ja leikkaa paprika sopiviksi paloiksi.

Kuullota jauheliha ilman rasvaa pannussa.

Lisää sipuli ja anna kypsyä hetken.

Mausta suolalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää perunat ja paprika (jos haluat paprikasta pehmeää).

Hauduta noin 15min tai niin kauan, että peruna on kypsää.

Lisää kesäkurpitsa (ja paprika, jos et halua siitä kypsää).

Hauduta vielä hetken, niin että kesäkurpitsa kypsyy.

Tarjoa ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha nauta 5%400g516kcal83.2g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Peruna, keskikokoinen 60g170g102kcal2.6g22.1g0.2g1.5g
Paprika keltainen 240g72kcal2.3g12.2g0.5g4.8g
Kesäkurpitsa, tuore250g43kcal1.5g6.3g1g1.7g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)285g86kcal2.9g17.1g0.6g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2840g1677kcal187g122.6g45g24.4g
Valittu annoskoko1420g839kcal93.5g61.3g22.5g12.2g
Annoskoko puolitettuna710g419kcal46.8g30.7g11.3g6.1g
Arvot/100g100g59kcal6.6g4.3g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112808