Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g80g480kcal16.8g5.3g43.2g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g70g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g1g3.8kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1048g3245kcal97g26g304g0g
Valittu annoskoko524g1623kcal48.5g13g152g0g
Annoskoko puolitettuna262g811kcal24.3g6.5g76g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.5g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112903