Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g175g338kcal33.2g0.2g22.7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g385g212kcal11.9g24.6g7.7g0g
Purjosipuli 233g53kcal4.2g5.6g0.5g4.9g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g12g20kcal0.9g3.7g0.1g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g19g168kcal0g0g18.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 233g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2114g1581kcal100.4g68.2g99.4g9.8g
Valittu annoskoko1057g791kcal50.2g34.1g49.7g4.9g
Annoskoko puolitettuna529g395kcal25.1g17.1g24.9g2.5g
Arvot/100g100g75kcal4.7g3.2g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333