Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g250g483kcal47.5g0.2g32.5g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g550g303kcal17g35.2g11g0g
Purjosipuli 333g76kcal6g8g0.7g7g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g17g28kcal1.3g5.3g0.1g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g27g240kcal0g0g26.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 333g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3020g2259kcal143.6g97.4g142g14g
Valittu annoskoko1510g1130kcal71.8g48.7g71g7g
Annoskoko puolitettuna755g565kcal35.9g24.4g35.5g3.5g
Arvot/100g100g75kcal4.8g3.2g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333