Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g300g579kcal57g0.3g39g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g660g363kcal20.5g42.2g13.2g0g
Purjosipuli 400g92kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g20g34kcal1.6g6.4g0.1g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g32g288kcal0g0g32g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3624g2711kcal172.6g117g170.2g16.8g
Valittu annoskoko1812g1356kcal86.3g58.5g85.1g8.4g
Annoskoko puolitettuna906g678kcal43.2g29.3g42.6g4.2g
Arvot/100g100g75kcal4.8g3.2g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333