Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g350g676kcal66.5g0.3g45.5g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g770g424kcal23.9g49.3g15.4g0g
Purjosipuli 467g107kcal8.4g11.2g0.9g9.8g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g23g40kcal1.9g7.5g0.2g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g37g336kcal0g0g37.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 467g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4228g3163kcal201.4g136.6g198.6g19.6g
Valittu annoskoko2114g1582kcal100.7g68.3g99.3g9.8g
Annoskoko puolitettuna1057g791kcal50.4g34.2g49.7g4.9g
Arvot/100g100g75kcal4.8g3.2g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333