Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g400g772kcal76g0.4g52g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g880g484kcal27.3g56.3g17.6g0g
Purjosipuli 533g122kcal9.7g12.8g1.1g11.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g27g45kcal2.1g8.5g0.2g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g43g384kcal0g0g42.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 533g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4832g3615kcal230.2g156g227.2g22.4g
Valittu annoskoko2416g1807kcal115.1g78g113.6g11.2g
Annoskoko puolitettuna1208g904kcal57.6g39g56.8g5.6g
Arvot/100g100g75kcal4.8g3.2g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333