Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g500g965kcal95g0.5g65g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1100g605kcal34.1g70.4g22g0g
Purjosipuli 667g153kcal12.1g16g1.3g14g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g33g57kcal2.7g10.7g0.2g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g53g480kcal0g0g53.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 667g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6040g4519kcal287.8g195.2g283.6g28g
Valittu annoskoko3020g2259kcal143.9g97.6g141.8g14g
Annoskoko puolitettuna1510g1130kcal72g48.8g70.9g7g
Arvot/100g100g75kcal4.8g3.2g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333