Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g75g145kcal14.2g0.1g9.7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g165g91kcal5.1g10.6g3.3g0g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5g8.5kcal0.4g1.6g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g8g72kcal0g0g8g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana906g678kcal43g29.4g42.4g4.2g
Valittu annoskoko453g339kcal21.5g14.7g21.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna227g169kcal10.8g7.4g10.6g1.1g
Arvot/100g100g75kcal4.7g3.2g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333