Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g88g169kcal16.6g0.1g11.4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g193g106kcal6g12.3g3.8g0g
Purjosipuli 117g27kcal2.1g2.8g0.2g2.5g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5.8g10kcal0.5g1.9g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g9g84kcal0g0g9.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1057g791kcal50.4g34.2g49.4g5g
Valittu annoskoko529g395kcal25.2g17.1g24.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna264g198kcal12.6g8.6g12.4g1.3g
Arvot/100g100g75kcal4.8g3.2g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333