Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g113g217kcal21.4g0.1g14.6g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g248g136kcal7.7g15.8g4.9g0g
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g7.5g13kcal0.6g2.4g0.1g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g12g108kcal0g0g12g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1359g1016kcal64.8g43.8g63.8g6.4g
Valittu annoskoko680g508kcal32.4g21.9g31.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna340g254kcal16.2g11g16g1.6g
Arvot/100g100g75kcal4.8g3.2g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333