Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g125g241kcal23.7g0.1g16.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g275g151kcal8.5g17.6g5.5g0g
Purjosipuli 167g38kcal3g4g0.3g3.5g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8.3g14kcal0.7g2.7g0.1g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g13g120kcal0g0g13.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1510g1130kcal71.8g48.8g70.8g7g
Valittu annoskoko755g565kcal35.9g24.4g35.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna378g282kcal18g12.2g17.7g1.8g
Arvot/100g100g75kcal4.8g3.2g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333