Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli200g38kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g660g396kcal20.5g50.2g13.2g0g
Ketsuppi, Heinz150g155kcal1.4g36.2g0.2g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)420g462kcal105g0g4.2g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g16g144kcal0g0g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3292g2389kcal261g182.4g68g12g
Valittu annoskoko1646g1195kcal130.5g91.2g34g6g
Annoskoko puolitettuna823g597kcal65.3g45.6g17g3g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.5g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113341