Omena-kinkkukeitto

Laita kattilaan rypsiöly lämpenenmään ja kuullota sipuli kuutiot siinä.

Lisää näiden jälkeen kuoritut ja kuutioidut omenat.

Lisää currya oman maun mukaan (n. 3rkl) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää joukkoon kalkkunasuikaleet.

Lisää vesi joukkoon ja sinne 2 kanaliemikuutiota.

Sekoita ja anna kiehua hiljalleen.

Anna kiehua hiljalleen n.30min ja lisää joukkoon creme fraiche (myös tavallinen ruokakerma käy), anna lämmetä mutta ei enää kiehua.

Päälle voi koristeeksi laittaa vielä persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 219g98kcal0.4g20.6g0.2g3.9g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)6g16kcal0.8g0.7g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g9g81kcal0g0g9g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g180g196kcal43.2g1.8g1.8g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g60g66kcal1.8g3.9g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2616g959kcal94.6g62g34.2g10.6g
Valittu annoskoko1308g479kcal47.3g31g17.1g5.3g
Annoskoko puolitettuna654g240kcal23.7g15.5g8.6g2.7g
Arvot/100g100g37kcal3.6g2.4g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113342