Omena-kinkkukeitto

Laita kattilaan rypsiöly lämpenenmään ja kuullota sipuli kuutiot siinä.

Lisää näiden jälkeen kuoritut ja kuutioidut omenat.

Lisää currya oman maun mukaan (n. 3rkl) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää joukkoon kalkkunasuikaleet.

Lisää vesi joukkoon ja sinne 2 kanaliemikuutiota.

Sekoita ja anna kiehua hiljalleen.

Anna kiehua hiljalleen n.30min ja lisää joukkoon creme fraiche (myös tavallinen ruokakerma käy), anna lämmetä mutta ei enää kiehua.

Päälle voi koristeeksi laittaa vielä persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 256g114kcal0.5g24.1g0.3g4.6g
Sipuli (kuorittu)98g27kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)7g18kcal0.9g0.8g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 875g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g11g95kcal0g0g10.5g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g210g229kcal50.4g2.1g2.1g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g70g77kcal2.1g4.6g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3052g1119kcal110.4g72.6g40g12.6g
Valittu annoskoko1526g559kcal55.2g36.3g20g6.3g
Annoskoko puolitettuna763g280kcal27.6g18.2g10g3.2g
Arvot/100g100g37kcal3.6g2.4g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113342