Omena-kinkkukeitto

Laita kattilaan rypsiöly lämpenenmään ja kuullota sipuli kuutiot siinä.

Lisää näiden jälkeen kuoritut ja kuutioidut omenat.

Lisää currya oman maun mukaan (n. 3rkl) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää joukkoon kalkkunasuikaleet.

Lisää vesi joukkoon ja sinne 2 kanaliemikuutiota.

Sekoita ja anna kiehua hiljalleen.

Anna kiehua hiljalleen n.30min ja lisää joukkoon creme fraiche (myös tavallinen ruokakerma käy), anna lämmetä mutta ei enää kiehua.

Päälle voi koristeeksi laittaa vielä persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 292g131kcal0.6g27.5g0.3g5.3g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)8g21kcal1g1g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g12g108kcal0g0g12g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g240g262kcal57.6g2.4g2.4g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g80g88kcal2.4g5.2g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3488g1278kcal126.2g83g45.4g14.4g
Valittu annoskoko1744g639kcal63.1g41.5g22.7g7.2g
Annoskoko puolitettuna872g320kcal31.6g20.8g11.4g3.6g
Arvot/100g100g37kcal3.6g2.4g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113342