Omena-kinkkukeitto

Laita kattilaan rypsiöly lämpenenmään ja kuullota sipuli kuutiot siinä.

Lisää näiden jälkeen kuoritut ja kuutioidut omenat.

Lisää currya oman maun mukaan (n. 3rkl) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää joukkoon kalkkunasuikaleet.

Lisää vesi joukkoon ja sinne 2 kanaliemikuutiota.

Sekoita ja anna kiehua hiljalleen.

Anna kiehua hiljalleen n.30min ja lisää joukkoon creme fraiche (myös tavallinen ruokakerma käy), anna lämmetä mutta ei enää kiehua.

Päälle voi koristeeksi laittaa vielä persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 329g147kcal0.6g30.9g0.3g5.9g
Sipuli (kuorittu)126g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)9g23kcal1.2g1.1g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1125g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g14g122kcal0g0g13.5g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g270g294kcal64.8g2.7g2.7g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g90g99kcal2.7g5.9g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3924g1438kcal141.8g93.2g51.2g16g
Valittu annoskoko1962g719kcal70.9g46.6g25.6g8g
Annoskoko puolitettuna981g360kcal35.5g23.3g12.8g4g
Arvot/100g100g37kcal3.6g2.4g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113342