Omena-kinkkukeitto

Laita kattilaan rypsiöly lämpenenmään ja kuullota sipuli kuutiot siinä.

Lisää näiden jälkeen kuoritut ja kuutioidut omenat.

Lisää currya oman maun mukaan (n. 3rkl) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää joukkoon kalkkunasuikaleet.

Lisää vesi joukkoon ja sinne 2 kanaliemikuutiota.

Sekoita ja anna kiehua hiljalleen.

Anna kiehua hiljalleen n.30min ja lisää joukkoon creme fraiche (myös tavallinen ruokakerma käy), anna lämmetä mutta ei enää kiehua.

Päälle voi koristeeksi laittaa vielä persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 365g163kcal0.7g34.4g0.4g6.6g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)10g26kcal1.3g1.2g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 1250g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g15g135kcal0g0g15g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g300g327kcal72g3g3g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g100g110kcal3g6.5g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4360g1598kcal157.6g103.6g57g18g
Valittu annoskoko2180g799kcal78.8g51.8g28.5g9g
Annoskoko puolitettuna1090g400kcal39.4g25.9g14.3g4.5g
Arvot/100g100g37kcal3.6g2.4g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113342