Omena-kinkkukeitto

Laita kattilaan rypsiöly lämpenenmään ja kuullota sipuli kuutiot siinä.

Lisää näiden jälkeen kuoritut ja kuutioidut omenat.

Lisää currya oman maun mukaan (n. 3rkl) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää joukkoon kalkkunasuikaleet.

Lisää vesi joukkoon ja sinne 2 kanaliemikuutiota.

Sekoita ja anna kiehua hiljalleen.

Anna kiehua hiljalleen n.30min ja lisää joukkoon creme fraiche (myös tavallinen ruokakerma käy), anna lämmetä mutta ei enää kiehua.

Päälle voi koristeeksi laittaa vielä persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 438g196kcal0.8g41.3g0.4g7.9g
Sipuli (kuorittu)168g45kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)12g31kcal1.6g1.4g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g18g162kcal0g0g18g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g360g392kcal86.4g3.6g3.6g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g120g132kcal3.6g7.8g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5232g1917kcal189.2g124.4g68.2g21.6g
Valittu annoskoko2616g959kcal94.6g62.2g34.1g10.8g
Annoskoko puolitettuna1308g479kcal47.3g31.1g17.1g5.4g
Arvot/100g100g37kcal3.6g2.4g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113342