Omena-kinkkukeitto

Laita kattilaan rypsiöly lämpenenmään ja kuullota sipuli kuutiot siinä.

Lisää näiden jälkeen kuoritut ja kuutioidut omenat.

Lisää currya oman maun mukaan (n. 3rkl) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää joukkoon kalkkunasuikaleet.

Lisää vesi joukkoon ja sinne 2 kanaliemikuutiota.

Sekoita ja anna kiehua hiljalleen.

Anna kiehua hiljalleen n.30min ja lisää joukkoon creme fraiche (myös tavallinen ruokakerma käy), anna lämmetä mutta ei enää kiehua.

Päälle voi koristeeksi laittaa vielä persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 511g228kcal1g48.1g0.5g9.2g
Sipuli (kuorittu)196g53kcal2.5g9.4g0.4g3.3g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)14g36kcal1.8g1.7g2.5g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1750g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g21g189kcal0g0g21g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g420g458kcal100.8g4.2g4.2g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g140g154kcal4.2g9.1g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6104g2237kcal220.6g145g79.6g25.2g
Valittu annoskoko3052g1118kcal110.3g72.5g39.8g12.6g
Annoskoko puolitettuna1526g559kcal55.2g36.3g19.9g6.3g
Arvot/100g100g37kcal3.6g2.4g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113342