Omena-kinkkukeitto

Laita kattilaan rypsiöly lämpenenmään ja kuullota sipuli kuutiot siinä.

Lisää näiden jälkeen kuoritut ja kuutioidut omenat.

Lisää currya oman maun mukaan (n. 3rkl) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää joukkoon kalkkunasuikaleet.

Lisää vesi joukkoon ja sinne 2 kanaliemikuutiota.

Sekoita ja anna kiehua hiljalleen.

Anna kiehua hiljalleen n.30min ja lisää joukkoon creme fraiche (myös tavallinen ruokakerma käy), anna lämmetä mutta ei enää kiehua.

Päälle voi koristeeksi laittaa vielä persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 584g261kcal1.1g55g0.6g10.5g
Sipuli (kuorittu)224g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)16g42kcal2.1g1.9g2.9g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g24g216kcal0g0g24g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g480g523kcal115.2g4.8g4.8g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g160g176kcal4.8g10.4g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6976g2556kcal252.2g165.8g91g28.8g
Valittu annoskoko3488g1278kcal126.1g82.9g45.5g14.4g
Annoskoko puolitettuna1744g639kcal63.1g41.5g22.8g7.2g
Arvot/100g100g37kcal3.6g2.4g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113342