Omena-kinkkukeitto

Laita kattilaan rypsiöly lämpenenmään ja kuullota sipuli kuutiot siinä.

Lisää näiden jälkeen kuoritut ja kuutioidut omenat.

Lisää currya oman maun mukaan (n. 3rkl) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää joukkoon kalkkunasuikaleet.

Lisää vesi joukkoon ja sinne 2 kanaliemikuutiota.

Sekoita ja anna kiehua hiljalleen.

Anna kiehua hiljalleen n.30min ja lisää joukkoon creme fraiche (myös tavallinen ruokakerma käy), anna lämmetä mutta ei enää kiehua.

Päälle voi koristeeksi laittaa vielä persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 657g294kcal1.2g61.9g0.7g11.8g
Sipuli (kuorittu)252g68kcal3.3g12.1g0.5g4.3g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)18g47kcal2.3g2.2g3.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2250g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g27g243kcal0g0g27g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g540g589kcal129.6g5.4g5.4g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g180g198kcal5.4g11.7g14.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7848g2876kcal283.6g186.6g102.4g32.4g
Valittu annoskoko3924g1438kcal141.8g93.3g51.2g16.2g
Annoskoko puolitettuna1962g719kcal70.9g46.7g25.6g8.1g
Arvot/100g100g37kcal3.6g2.4g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113342