Omena-kinkkukeitto

Laita kattilaan rypsiöly lämpenenmään ja kuullota sipuli kuutiot siinä.

Lisää näiden jälkeen kuoritut ja kuutioidut omenat.

Lisää currya oman maun mukaan (n. 3rkl) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää joukkoon kalkkunasuikaleet.

Lisää vesi joukkoon ja sinne 2 kanaliemikuutiota.

Sekoita ja anna kiehua hiljalleen.

Anna kiehua hiljalleen n.30min ja lisää joukkoon creme fraiche (myös tavallinen ruokakerma käy), anna lämmetä mutta ei enää kiehua.

Päälle voi koristeeksi laittaa vielä persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 73g33kcal0.1g6.9g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2g5.2kcal0.3g0.2g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g3g27kcal0g0g3g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g60g65kcal14.4g0.6g0.6g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g20g22kcal0.6g1.3g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana872g320kcal31.6g20.6g11.6g3.6g
Valittu annoskoko436g160kcal15.8g10.3g5.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna218g80kcal7.9g5.2g2.9g0.9g
Arvot/100g100g37kcal3.6g2.4g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113342