Omena-kinkkukeitto

Laita kattilaan rypsiöly lämpenenmään ja kuullota sipuli kuutiot siinä.

Lisää näiden jälkeen kuoritut ja kuutioidut omenat.

Lisää currya oman maun mukaan (n. 3rkl) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää joukkoon kalkkunasuikaleet.

Lisää vesi joukkoon ja sinne 2 kanaliemikuutiota.

Sekoita ja anna kiehua hiljalleen.

Anna kiehua hiljalleen n.30min ja lisää joukkoon creme fraiche (myös tavallinen ruokakerma käy), anna lämmetä mutta ei enää kiehua.

Päälle voi koristeeksi laittaa vielä persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 876g391kcal1.7g82.5g0.9g15.8g
Sipuli (kuorittu)336g91kcal4.4g16.1g0.7g5.7g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)24g62kcal3.1g2.9g4.3g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 3000g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g36g324kcal0g0g36g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g720g785kcal172.8g7.2g7.2g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g240g264kcal7.2g15.6g19.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10464g3835kcal378.4g248.6g136.6g43.2g
Valittu annoskoko5232g1917kcal189.2g124.3g68.3g21.6g
Annoskoko puolitettuna2616g959kcal94.6g62.2g34.2g10.8g
Arvot/100g100g37kcal3.6g2.4g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113342