Omena-kinkkukeitto

Laita kattilaan rypsiöly lämpenenmään ja kuullota sipuli kuutiot siinä.

Lisää näiden jälkeen kuoritut ja kuutioidut omenat.

Lisää currya oman maun mukaan (n. 3rkl) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää joukkoon kalkkunasuikaleet.

Lisää vesi joukkoon ja sinne 2 kanaliemikuutiota.

Sekoita ja anna kiehua hiljalleen.

Anna kiehua hiljalleen n.30min ja lisää joukkoon creme fraiche (myös tavallinen ruokakerma käy), anna lämmetä mutta ei enää kiehua.

Päälle voi koristeeksi laittaa vielä persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 110g49kcal0.2g10.3g0.1g2g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3g7.8kcal0.4g0.4g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g4.5g41kcal0g0g4.5g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g90g98kcal21.6g0.9g0.9g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g30g33kcal0.9g2g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1308g479kcal47.2g31.2g17g5.4g
Valittu annoskoko654g240kcal23.6g15.6g8.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna327g120kcal11.8g7.8g4.3g1.4g
Arvot/100g100g37kcal3.6g2.4g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113342