Omena-kinkkukeitto

Laita kattilaan rypsiöly lämpenenmään ja kuullota sipuli kuutiot siinä.

Lisää näiden jälkeen kuoritut ja kuutioidut omenat.

Lisää currya oman maun mukaan (n. 3rkl) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää joukkoon kalkkunasuikaleet.

Lisää vesi joukkoon ja sinne 2 kanaliemikuutiota.

Sekoita ja anna kiehua hiljalleen.

Anna kiehua hiljalleen n.30min ja lisää joukkoon creme fraiche (myös tavallinen ruokakerma käy), anna lämmetä mutta ei enää kiehua.

Päälle voi koristeeksi laittaa vielä persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 1168g522kcal2.2g110g1.2g21g
Sipuli (kuorittu)448g121kcal5.8g21.5g0.9g7.6g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)32g83kcal4.2g3.8g5.8g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g48g432kcal0g0g48g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g960g1046kcal230.4g9.6g9.6g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g320g352kcal9.6g20.8g25.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13952g5113kcal504.4g331.4g182.2g57.4g
Valittu annoskoko6976g2557kcal252.2g165.7g91.1g28.7g
Annoskoko puolitettuna3488g1278kcal126.1g82.9g45.6g14.4g
Arvot/100g100g37kcal3.6g2.4g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113342