Omena-kinkkukeitto

Laita kattilaan rypsiöly lämpenenmään ja kuullota sipuli kuutiot siinä.

Lisää näiden jälkeen kuoritut ja kuutioidut omenat.

Lisää currya oman maun mukaan (n. 3rkl) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää joukkoon kalkkunasuikaleet.

Lisää vesi joukkoon ja sinne 2 kanaliemikuutiota.

Sekoita ja anna kiehua hiljalleen.

Anna kiehua hiljalleen n.30min ja lisää joukkoon creme fraiche (myös tavallinen ruokakerma käy), anna lämmetä mutta ei enää kiehua.

Päälle voi koristeeksi laittaa vielä persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 146g65kcal0.3g13.8g0.1g2.6g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)4g10kcal0.5g0.5g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g6g54kcal0g0g6g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g120g131kcal28.8g1.2g1.2g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g40g44kcal1.2g2.6g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1744g639kcal63g41.6g22.6g7.2g
Valittu annoskoko872g320kcal31.5g20.8g11.3g3.6g
Annoskoko puolitettuna436g160kcal15.8g10.4g5.7g1.8g
Arvot/100g100g37kcal3.6g2.4g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113342