Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)3.1g15kcal0.4g0.2g1.4g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl7.8g9kcal0.3g0.3g0.8g0g
Perunasuikale (Apetit)47g33kcal0.7g7.4g0g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g19g20kcal4.5g0.2g0.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g3.1g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g166kcal12.4g17.2g5.4g0.2g
Valittu annoskoko101g83kcal6.2g8.6g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna50g42kcal3.1g4.3g1.4g0.1g
Arvot/100g100g83kcal6.2g8.5g2.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113362