Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)6.2g29kcal0.7g0.4g2.7g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl16g19kcal0.5g0.6g1.6g0g
Perunasuikale (Apetit)94g67kcal1.5g14.7g0.1g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g38g41kcal9g0.4g0.4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g6.2g3.4kcal0.2g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana402g333kcal24.4g34.4g10.4g0.4g
Valittu annoskoko201g166kcal12.2g17.2g5.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna101g83kcal6.1g8.6g2.6g0.1g
Arvot/100g100g83kcal6.1g8.5g2.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113362