Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi1.6g4.6kcal0.1g0.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)7.5g35kcal0.9g0.5g3.3g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl19g23kcal0.6g0.7g1.9g0g
Perunasuikale (Apetit)112g80kcal1.8g17.7g0.1g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g45g49kcal10.8g0.4g0.4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g7.5g4.1kcal0.2g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana483g398kcal29.2g41.2g12.4g0.6g
Valittu annoskoko241g199kcal14.6g20.6g6.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna121g100kcal7.3g10.3g3.1g0.2g
Arvot/100g100g83kcal6g8.5g2.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113362