Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Lihaliemikuutio Maggi20g55kcal1.8g1.4g4.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 405g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)90g423kcal10.8g6.5g39.6g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl225g270kcal7.6g8.1g22.5g0g
Perunasuikale (Apetit)1349g958kcal21.6g211.8g1.3g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g540g588kcal129.5g5.4g5.4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g90g50kcal2.8g5.8g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5796g4784kcal352.8g495.2g151.2g6.2g
Valittu annoskoko2898g2392kcal176.4g247.6g75.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna1449g1196kcal88.2g123.8g37.8g1.6g
Arvot/100g100g83kcal6.1g8.5g2.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113362