Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi2.2g6.2kcal0.2g0.2g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)10g47kcal1.2g0.7g4.4g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl25g30kcal0.8g0.9g2.5g0g
Perunasuikale (Apetit)150g106kcal2.4g23.5g0.1g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g60g65kcal14.4g0.6g0.6g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g10g5.5kcal0.3g0.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana644g532kcal39.2g55g16.6g0.6g
Valittu annoskoko322g266kcal19.6g27.5g8.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna161g133kcal9.8g13.8g4.2g0.2g
Arvot/100g100g83kcal6.1g8.5g2.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113362