Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi2.5g6.9kcal0.2g0.2g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 51g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)11g53kcal1.3g0.8g4.9g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl28g34kcal1g1g2.8g0g
Perunasuikale (Apetit)169g120kcal2.7g26.5g0.2g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g68g74kcal16.2g0.7g0.7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g11g6.2kcal0.3g0.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana724g598kcal44g62g18.8g0.8g
Valittu annoskoko362g299kcal22g31g9.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna181g150kcal11g15.5g4.7g0.2g
Arvot/100g100g83kcal6.1g8.6g2.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113362