Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Lihaliemikuutio Maggi26g74kcal2.4g1.8g6.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 540g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)120g564kcal14.4g8.6g52.8g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl300g360kcal10.2g10.8g30g0g
Perunasuikale (Apetit)1799g1277kcal28.8g282.4g1.8g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g720g784kcal172.7g7.2g7.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g120g66kcal3.7g7.7g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7728g6379kcal470.6g660g201.6g8.2g
Valittu annoskoko3864g3190kcal235.3g330g100.8g4.1g
Annoskoko puolitettuna1932g1595kcal117.7g165g50.4g2.1g
Arvot/100g100g83kcal6.1g8.5g2.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113362