Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)1.2g5.9kcal0.1g0.1g0.5g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl3.1g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Perunasuikale (Apetit)19g13kcal0.3g2.9g0g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g7.5g8.2kcal1.8g0.1g0.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g67kcal4.6g6.8g2g0g
Valittu annoskoko40g33kcal2.3g3.4g1g0g
Annoskoko puolitettuna20g17kcal1.2g1.7g0.5g0g
Arvot/100g100g83kcal5.7g8.5g2.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113362