Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi2.8g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)13g59kcal1.5g0.9g5.5g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl31g38kcal1.1g1.1g3.1g0g
Perunasuikale (Apetit)188g133kcal3g29.4g0.2g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g75g82kcal18g0.7g0.7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g13g6.9kcal0.4g0.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana806g665kcal49g68.6g20.6g0.8g
Valittu annoskoko403g332kcal24.5g34.3g10.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna201g166kcal12.3g17.2g5.2g0.2g
Arvot/100g100g83kcal6.1g8.5g2.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113362