Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi3.3g9kcal0.3g0.2g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 68g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)15g71kcal1.8g1.1g6.6g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl38g45kcal1.3g1.3g3.7g0g
Perunasuikale (Apetit)225g160kcal3.6g35.3g0.2g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g90g98kcal21.6g0.9g0.9g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g15g8.2kcal0.5g1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana966g797kcal59g82.4g25.2g1g
Valittu annoskoko483g399kcal29.5g41.2g12.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna242g199kcal14.8g20.6g6.3g0.3g
Arvot/100g100g83kcal6.1g8.5g2.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113362