Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi3.8g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 79g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)18g82kcal2.1g1.3g7.7g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl44g53kcal1.5g1.6g4.4g0g
Perunasuikale (Apetit)262g186kcal4.2g41.2g0.3g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g105g114kcal25.2g1g1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g18g10kcal0.5g1.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1127g930kcal68.6g96.4g29.4g1.2g
Valittu annoskoko563g465kcal34.3g48.2g14.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna282g233kcal17.2g24.1g7.4g0.3g
Arvot/100g100g83kcal6.1g8.6g2.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113362