Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi4.9g14kcal0.4g0.3g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 101g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)23g106kcal2.7g1.6g9.9g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl56g68kcal1.9g2g5.6g0g
Perunasuikale (Apetit)337g240kcal5.4g53g0.3g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g135g147kcal32.4g1.3g1.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g23g12kcal0.7g1.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1449g1196kcal88.2g123.6g37.4g1.6g
Valittu annoskoko725g598kcal44.1g61.8g18.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna362g299kcal22.1g30.9g9.4g0.4g
Arvot/100g100g83kcal6.1g8.5g2.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113362