Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g16g144kcal0g0g16g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g800g1024kcal119.2g0g72g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Ketsuppi, Heinz70g72kcal0.6g16.9g0.1g0.8g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g300g33kcal2.4g4.8g0.3g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g300g1140kcal36g198g21g18g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g300g327kcal72g3g3g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%200g560kcal58g5g34g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5012g6806kcal587.4g490.8g294.2g48.6g
Valittu annoskoko2506g3403kcal293.7g245.4g147.1g24.3g
Annoskoko puolitettuna1253g1701kcal146.9g122.7g73.6g12.2g
Arvot/100g100g136kcal11.7g9.8g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113366