Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g320g192kcal4.8g41.5g0.3g2.9g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g126g132kcal15.1g3.7g5.9g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi2.5g6.9kcal0.2g0.2g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 675g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä79g32kcal1.1g6.4g0.2g2.4g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr5g14kcal0.4g0.5g1.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2421g819kcal43.2g104.6g23.6g12g
Valittu annoskoko1211g410kcal21.6g52.3g11.8g6g
Annoskoko puolitettuna605g205kcal10.8g26.2g5.9g3g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113397