Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g355g213kcal5.3g46.2g0.4g3.2g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g140g147kcal16.8g4.1g6.6g0.7g
Lihaliemikuutio Maggi2.8g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä88g36kcal1.2g7.1g0.3g2.6g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g4g36kcal0g0g4g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr5.5g15kcal0.4g0.5g1.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2690g910kcal47.8g116.2g26.4g13.2g
Valittu annoskoko1345g455kcal23.9g58.1g13.2g6.6g
Annoskoko puolitettuna672g228kcal12g29.1g6.6g3.3g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113397