Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g497g298kcal7.5g64.6g0.5g4.5g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g196g206kcal23.5g5.7g9.2g1g
Lihaliemikuutio Maggi3.9g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1050g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä123g50kcal1.7g9.9g0.4g3.7g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr7.7g22kcal0.6g0.7g1.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3766g1274kcal67.2g162.4g36.8g18.6g
Valittu annoskoko1883g637kcal33.6g81.2g18.4g9.3g
Annoskoko puolitettuna942g319kcal16.8g40.6g9.2g4.7g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113397